Δήμος Αγίας Βαρβάρας: “Ολοκληρώνεται η σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΑΒ και αναλαμβάνει δουλειά”

Πολύ σύντομα, εντός των αμέσως προσεχών ημερών, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέας διοίκησης στον κύριο φορέα παραγωγής και υλοποίησης πολιτιστικού και κοινωνικού έργου του Δήμου μας, αναφέρει με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Πολύ σύντομα, εντός των αμέσως προσεχών ημερών, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέας διοίκησης στον κύριο φορέα παραγωγής και υλοποίησης πολιτιστικού και κοινωνικού έργου του Δήμου μας.

Στη Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας, τα μέλη της νέας διοίκησηs είναι βέβαιο ότι θα δώσουν ό,τι καλλίτερο διαθέτουν, ώστε να χαραχθεί η νέα πορεία, με έμφαση στις πολιτιστικές δράσεις, γεγονός που είχε κατατάξει την Αγία Βαρβάρα μεταξύ των κορυφαίων δήμων στην παραγωγή ουσιαστικού και σοβαρού πολιτιστικού έργου.

Τα τμήματα μουσικής, χορού, θεάτρου, Eικαστικών, η Δραματική Σχολή, θα έχουν και πάλι την μέριμνα και φροντίδα που τους αξίζει από την Δημοτική Αρχή και την νέα διοίκηση της ΔΗΚΕΑΒ.

Με πεποίθηση ότι μοναδικό προνόμιο της δημοτικής αρχής είναι η ευθύνη, εργαζόμαστε με σοβαρά και ικανά στελέχη, κερδίζουμε τον χαμένο χρόνο με άοκνη και σκληρή προσπάθεια.

Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και παράγουμε έργο στο πεδίο του πολιτισμού.