Επίσημη πρώτη αναμέτρηση σήμερα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας


Για την 5η φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ ο Πολυνίκης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Ψυχικού.

Μετά από την μαραθώνια διαδικασία της προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου, η ομάδα της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Τόσο το τεχνικό Team όσο και οι παίκτες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για μια πετυχημένη χρονιά, ακόμη καλύτερη από την περυσινή, με την αρχή να γίνεται σήμερα στις 22.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Φιλοθέης.

Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει το φετινό απόκτημα του Πολυνίκη Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος τραυματίστηκε πριν λίγες μέρες στην διάρκεια φιλικού αγώνα.

Ευχόμαστε καλή αρχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πολυνίκη και με την νίκη να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα αγωνίζονται ομάδες των Εθνικών κατηγοριών.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αντίστοιχη περυσινή διοργάνωση ο Πολυνίκης έφτασε μέχρι τον Ημιτελικό όπου αντιμετώπισε το ιστορικό γειτονικό ΑΟ Αιγάλεω.

Η συμμετοχή του Πολυνίκη στον Ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑ το 2018 αποτελεί την μεγαλύτερη αγωνιστική διάκριση ομάδας από την Αγία Βαρβάρα.