Κανένα παιδί δημοτών της Αγίας Βαρβάρας εκτός παιδικών σταθμών

Κανένα παιδί δημοτών της Αγίας Βαρβάρας εκτός παιδικών σταθμών Παρά τις αρχικές προβλέψεις, τελικώς, μόνον 25 παιδιά δεν κατέστη -προς το παρόν-, δυνατόν να εγγραφούν σε κάποιον από τους τέσσερεις δημοτικούς, παιδικούς σταθμούς.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος μας, σχετικά με το θέμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κανένα παιδί δημοτών της Αγίας Βαρβάρας εκτός παιδικών σταθμών

Παρά τις αρχικές προβλέψεις, τελικώς, μόνον 25 παιδιά δεν κατέστη -προς το παρόν-, δυνατόν να εγγραφούν σε κάποιον από τους τέσσερεις δημοτικούς, παιδικούς σταθμούς.

Ο Δήμος κατανοώντας τις ανάγκες των γονέων, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και πιέζει προς κάθε κατεύθυνση, με στόχο να γίνει δυνατή η πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού ώστε να λειτουργήσουν επιπρόσθετα τμήματα και να απορροφηθούν και αυτά τα 25 παιδιά, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι γονείς και ειδικότερα οι εργαζόμενες μητέρες.

Η κοινωνική ευαισθησία για την σημερινή Δημοτική Αρχή δεν είναι ένα απλό σύνθημα ή μία προεκλογική εξαγγελία. Είναι βασική υποχρέωση του Δήμου και εκ των πρωταρχικών υπαρξιακών αιτίων της διοίκησης.

Η προσπάθεια για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών και ασφάλειας στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας και της κάλυψης όλων των αναγκών των δημοτών μας, δεν έχει ημερομηνία λήξεως.