Προοδευτική » Κανένα παιδί δημοτών της Αγίας Βαρβάρας εκτός παιδικών σταθμών

Κανένα παιδί δημοτών της Αγίας Βαρβάρας εκτός παιδικών σταθμών

Κανένα παιδί δημοτών της Αγίας Βαρβάρας εκτός παιδικών σταθμών Παρά τις αρχικές προβλέψεις, τελικώς, μόνον 25 παιδιά δεν κατέστη -προς το παρόν-, δυνατόν να εγγραφούν σε κάποιον από τους τέσσερεις δημοτικούς, παιδικούς σταθμούς.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος μας, σχετικά με το θέμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κανένα παιδί δημοτών της Αγίας Βαρβάρας εκτός παιδικών σταθμών

Παρά τις αρχικές προβλέψεις, τελικώς, μόνον 25 παιδιά δεν κατέστη -προς το παρόν-, δυνατόν να εγγραφούν σε κάποιον από τους τέσσερεις δημοτικούς, παιδικούς σταθμούς.

Ο Δήμος κατανοώντας τις ανάγκες των γονέων, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και πιέζει προς κάθε κατεύθυνση, με στόχο να γίνει δυνατή η πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού ώστε να λειτουργήσουν επιπρόσθετα τμήματα και να απορροφηθούν και αυτά τα 25 παιδιά, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι γονείς και ειδικότερα οι εργαζόμενες μητέρες.

Η κοινωνική ευαισθησία για την σημερινή Δημοτική Αρχή δεν είναι ένα απλό σύνθημα ή μία προεκλογική εξαγγελία. Είναι βασική υποχρέωση του Δήμου και εκ των πρωταρχικών υπαρξιακών αιτίων της διοίκησης.

Η προσπάθεια για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών και ασφάλειας στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας και της κάλυψης όλων των αναγκών των δημοτών μας, δεν έχει ημερομηνία λήξεως.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!