Μετά το δημοσίευμά μας, γνωστοποίηση για συνάντηση Μίχου με ΟΑΣΑ, για τα δρομολόγια των λεωφορείων

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, στις 19 Σεπτεμβρίου, σχετικά με τις καθυστερήσεις των δρομολογίων των λεωφορείων, πληροφορηθήκαμε από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ με σχετικό Δελτίο Τύπου, πως ο Δήμαρχος της πόλης μας συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την συγκοινωνία που εξυπηρετεί την πόλη μας.

Επιπλέον ένα ερώτημα, στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ γίνεται αναφορά σε Γραμμή “956”, ποια είναι αυτή η γραμμή; 

Αγία Βαρβάρα 26/9/2019

Γραφείο Δημάρχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κατάσταση των οδικών συγκοινωνιών στην πόλη, απαιτεί την συνεχή παρακολούθηση και έντονη διεκδίκηση από κάθε δημοτική αρχή και παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους φορείς.

Στο πνεύμα αυτό, ο Δήμαρχος Λάμπρος Μίχος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, προκειμένου να αντιμετωπισθούν αφ’ ενός, άμεσα προβλήματα των λεωφορειακών γραμμών με την μετακίνηση της γραμμής 956, το ζήτημα των καθυστερήσεων για τις γραμμές 830 και 831, την έναρξη λειτουργίας της γραμμής 837 στις 05:00 καθώς και τη δημιουργία νέας γραμμής η οποία θα συνδέει τα άκρα της πόλης με τους δύο σταθμούς metro, ενώ, σημαντικό θέμα στην ατζέντα ήταν και το θέμα της σχολικής συγκοινωνίας.

Τέλος, από την πλευρά του Δημάρχου ετέθη το θέμα της δημιουργίας τοπικής γραμμής για την Άνω Αγία Βαρβάρα.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα κατανοήσεως και διάθεσης για ουσιαστική συνεργασία.

Το σύνολο των προτάσεων του δημάρχου προωθήθηκαν από την διοίκηση του ΟΑΣΑ στους αρμόδιους επιστήμονες για περαιτέρω επεξεργασία.