Σε εξέλιξη από το μεσημέρι Αστυνομική Επιχείρηση στο κέντρο της πόλης μας

Έχουν περάσει οκτώ περίπου ώρες από τη στιγμή που κλούβα των ΜΑΤ, ειδικά οχήματα της ΕΛΑΣ, μοτοσυκλετιστές και πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στην πόλη μας και κάνουν ελέγχους σε καταστήματα της Ελ. Βενιζέλου και των κάθετων αυτής δρόμων.

Πλήθος συμπολιτών μας από τις 2 το μεσημέρι, ώρα που εμφανίστηκαν οι Αστυνομικές δυνάμεις, παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται, ενώ έχει αναστατωθεί το κέντρο της πόλης μας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο Βενιζέλου και Αιόλου είναι προβληματική από τα σταθμευμένα αστυνομικά οχήματα στο δεξί μέρος της κεντρικής μας λεωφόρου, ενώ εκτός των παραπάνω οχημάτων, υπάρχει και νταλίκα στην οποία φορτώνονται διάφορα εμπορεύματα.

Ανεξάρτητα πάντως από το σκοπό που οι Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην πόλη μας, θα βοηθούσε εάν αυτές έδιναν το παρόν τους, για την πάταξη της εγκληματικότητας, η οποία ανθεί στην πόλη μας…

Οι διαρρήξεις, οι κλοπές, οι ληστείες, οι ξυλοδαρμοί συμπολιτών μας είναι καθημερινό φαινόμενο από σπείρες και μεμονωμένα άτομα και η παρουσία της ΕΛΑΣ δεν είναι τόσο δυναμική όσο θα έπρεπε…