Προοδευτική » «Στον αέρα» το ΕΕΑ Mobile App

«Στον αέρα» το ΕΕΑ Mobile App

Για ακόμη μία φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο συμπολίτης μας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρωτοπορεί.

Τώρα και από το κινητό τους τηλέφωνο, κατεβάζοντας τη σύγχρονη εφαρμογή, ΕΕΑ mobile app, που δημιούργησε το Επιμελητήριο, επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες μπορούν, ανά πάσα στιγμή και από κάθε σημείο, να έχουν ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στις προηγμένες ηλεκτρονικές του Υπηρεσίες, αλλά και να ενημερώνονται για πρωτοβουλίες και νέα – χρηστικές πληροφορίες που τους αφορούν.

Διαβλέποντας το μέλλον και ανοίγοντας το δρόμο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών από το 2015, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών αξιοποιεί κάθε ψηφιακό εργαλείο για να διευκολύνει τα μέλη του.

Όσοι διαθέτουν την εφαρμογή ΕΕΑ mobile app, μέσα από ένα πολύ εύχρηστο μενού, χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου, μαθαίνουν πρώτοι τις δράσεις του και έχουν έγκυρη ενημέρωση για κάθε ζήτημα που απασχολεί επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!