Προοδευτική » Απομακρύνονται από το Δήμο οι χαλασμένοι κάδοι – Αρκετοί είναι επισκευάσιμοι

Απομακρύνονται από το Δήμο οι χαλασμένοι κάδοι – Αρκετοί είναι επισκευάσιμοι

Μαζεύονται οι χαλασμένοι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται σε δρόμους της πόλης, από το Δήμο αλλά δεν αντικαθιστούνται επειδή ο Δήμος δεν έχει χρήματα για να προχωρήσει σε αγορά καινούργιων, όπως υποστηρίζει.

Αρκετοί κάδοι έχουν τρυπήσει και αναρωτιόμαστε αν μπορούν να επισκευαστούν με κάποιο μπάλωμα στον πάτο τους και να επιστρέψουν στα σημεία που υπήρχαν;

Η ζημιά που έχουν είναι μικρή και επισκευάσιμη.

Αξίζει τον κόπο να γίνει μία προσπάθεια επισκευής, εάν είναι η ζημιά μικρή σαν τον κάδο της φωτογραφίας μας που μεταφέρεται από το σημείο που ήταν με τον πάτο τρύπιο, σε μικρή έκταση.

Πάντως ανεξάρτητα από τους κάδους απορριμμάτων, υπάρχουν και κάδοι ανακύκλωσης που έχουν καταστραφεί και είναι μη επισκευάσιμοι σε δρόμους της πόλης μας και παρ΄ότι υπάρχουν κάποιοι ολοκαίνουργιοι κάδοι στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, ανάμεσα σε άχρηστα αντικείμενα ο Δήμος δεν τους αντικαθιστά.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αυτή τη στάση της υπηρεσίας καθαριότητας να μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις ανέξοδα και να μην το κάνει…

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!