Έπεσαν σοβάδες στον Βρεφονηπιακό Σταθμό “ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ”, μετά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου για έλεγχο σε Σχολεία και Σταθμούς – Ξηλώθηκαν προληπτικά σοβάδες από μέρος του ταβανιού

Λίγες ημέρες από τις Διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ερώτηση της Δημοτικής Συμβούλου κ. Καρανάσιου Ελένης, εάν έχει γίνει μετασεισμικός έλεγχος στα Σχολεία και Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας και την απάντηση πως έγινε έλεγχος και όλα είναι ασφαλή, μικρό μέρος από σοβάδες, στο ισόγειο του Βρεφονηπιακού Σταθμού “ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ” στην οδό Σιπύλου, έπεσαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου!!!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, ο σταθμός δεν εκκενώθηκε, παρά το συμβάν.

Ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο σχετικά, ο οποίος μας επιβεβαίωσε το γεγονός, προσθέτοντας πως δεν κινδύνεψαν  παιδιά, οι σοβάδες που αποκολλήθηκαν ήταν μικρής έκτασης και δόθηκε εντολή για περαιτέρω έλεγχο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες μας, υπήρξε πτώση σοβάδων γύρω από κάποιο κούφωμα και μικρό μέρος από το ταβάνι και ο Δήμος προχώρησε στην αποκόλληση μεγάλου μέρους από το ταβάνι (φωτο) για σιγουριά πως δεν θα υπάρξει καμία πτώση σοβάδων, από αυτό και δεν θα κινδυνέψουν παιδιά και εργαζόμενοι στον σταθμό, από κάποιον τραυματισμό.

Η εφημερίδα μας παρακολουθεί το θέμα και θα προσθέσει τυχόν νέες πληροφορίες, έρθουν στην γνώση της.