» Δημοσιεύματά μας που αφορούν την τραγική κατάσταση στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ, από τον κ. Καπλάνη στο Υγειονομικό

Δημοσιεύματά μας που αφορούν την τραγική κατάσταση στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ, από τον κ. Καπλάνη στο Υγειονομικό

Δημοσιεύματα της εφημερίδας μας που αφορούν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, με το βουνό από μπάζα, στρώματα, ξυλεία, γυψοσανίδες, κλαδέματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, έστειλε ο κ. Γιώργος Καπλάνης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ζητώντας να πράξει τα δέοντα, όπως και στο παρελθόν.

Επίσης κοινοποίησε και το αποκαλυπτικό δημοσίευμά μας, πως το πλυντήριο κάδων του Δήμου άδειαζε τα βρομόνερά του χύμα στον προαύλιο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Σωτηρόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ κ. Φέγγη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλάκος, είχαν καταγγείλει την απελθούσα Διοίκηση του Δήμου, για ανάλογο περιστατικό, πολύ μικρότερης έκτασης, με αποτέλεσμα να πάει το Υγειονομικό στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ και να βρεθούν υπόλογοι για το θέμα ο π. Δήμαρχος κ. Καπλάνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος.

Για την αποστολή των δημοσιευμάτων στην Υγειονομική Υπηρεσία, μας ενημέρωσε προσωπικά ο κ. Καπλάνης, πριν λίγη ώρα.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!