Μίχος κατά Πετράκου και στη μέση η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ…

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύσαμε επιστολή της Δημοτικής Συμβούλου κ. Τασούλας Πετράκου, προς τον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο που μας κοινοποιήθηκε, με την οποία του ζητά να πληροφορηθεί: “εάν έχει εκδοθεί η εγκριτική απόφαση για τη νομιμότητα της συγκρότησης της Οικονομικής Επιτροπής, όπως ορίζεται από το Νόμο”.

Η δημοσίευση της επιστολής από την εφημερίδα μας, προκάλεσε απάντηση του Δημάρχου σε άλλη εφημερίδα, με διάφορες αιχμές, που αφορούν όμως και την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και εκ των πραγμάτων, παίρνουμε θέση και δίνουμε απαντήσεις στον κ. Μίχο, ελπίζοντας να τις διαβάσει ο ίδιος και να μην του τις μεταφέρουν τρίτοι, λανθασμένα…

Η επιστολή της κ. Πετράκου είχε ως εξής:

“Αγία Βαρβάρα, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Προς
Γραφείο Δημάρχου

Κύριε Δήμαρχε

Σε συνέχεια της πρόσκλησης (αρ. πρωτ. 10.369) για την πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα ήθελα παρακαλώ να με ενημερώσετε  εάν έχει εκδοθεί η εγκριτική απόφαση για τη νομιμότητα της συγκρότησης της Οικονομικής Επιτροπής, όπως ορίζεται από το Νόμο.

Ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Αναστασία Πετράκου

Δημοτικός Σύμβουλος «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ»”

…………………………….

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε στην εφημερίδα Δικαιοσύνη, την παρακάτω δήλωση του Δημάρχου για το θέμα:

“Αγαπητή Εφημερίδα Δικαιοσύνη
Η ηλεκτρονική εφημερίδα Προοδευτική μου είπαν πως έγραψε ότι η κ. Τασούλα Πετράκου μου έστειλε επιστολή με ερωτήματα σχετικά με το κύρος της πρώτης πρόσκλησης για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου. Επειδή με ρωτήσατε σχετικά, σας απαντώ πως τέτοια επιστολή δεν έχω λάβει, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι που σχόλασε το προσωπικό του δήμου. Απευθύνεται σε μένα αλλά την έστειλε στην εφημερίδα. Πανομοιότυπα ενεργούν και άλλοι. Ψάξτε μήπως την έστειλε και σε σας και παράπεσε. Σημειώστε επίσης πως την κ. Πετράκου την ψάχνουμε να μας δώσει απολογισμό της σχολικής επιτροπής, στην οποία ήταν πρόεδρος και ώφειλε να το κάνει αλλά δεν καταδέχθηκε, σε πλήρη περιφρόνηση προς τη δημοτική αρχή. Προτίμησε τον απολογισμό να τον υποβάλει στην εφημερίδα (τυχαίως στην ίδια). Κρίμα! Για τους ίδιους κρίμα. Εμείς δουλεύουμε τώρα! Δεν κοιτάμε πίσω!

………………………………..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΟ

Κύριε Δήμαρχε,

ΠΡΩΤΟΝ δεν γράψαμε πως σας έστειλε απλά επιστολή. Στην εφημερίδα μας, κοινοποιήθηκε η παραπάνω επιστολή από την Δημοτική Σύμβουλο κ. Πετράκου Τασούλα και την δημοσιεύσαμε κιόλας, όπως κάνουμε πάντα, όταν λαμβάνουμε ενυπόγραφες επιστολές.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ δεν παίρνουμε θέση στο μεταξύ σας κρυφτό, αφού ο ένας ψάχνει τον άλλον και δεν τον βρίσκει.

ΤΡΙΤΟΝ η εφημερίδα μας δημοσίευσε χαιρετισμό της, με ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, όπως έπραξε και με εσάς, τον κ. Καπλανη, Γιάγκα και όσων άλλων μας το ζήτησαν.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ η εφημερίδα μας δημοσίευσε ΔΩΡΕΑΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ διακήρυξη της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή του Δήμου, που μας έστειλε η κ. Πετράκου, σαν Πρόεδρος αυτής για τη μίσθωση του κυλικείου του 6ου Δημοτικού Σχολείου και αντί να μας ευχαριστήσετε για τη ΔΩΡΕΑΝ προσφορά μας προς το Δήμο, δεν κάνετε καμία αναφορά επ΄αυτού.