Ιδιοκτησίες συμπολιτών στο “ΚΑΚΟΣΟΥΛΙ”, εμφανίζονται σαν Δημόσιες στο Κτηματολόγιο…

Σοβαρό πρόβλημα με τις ιδιοκτησίες τους φέρονται να έχουν συμπολίτες μας που έχουν οικόπεδα – εκτάσεις στην περιοχή εκτός σχεδίου πόλης, την γνωστή σαν “ΚΑΚΟΣΟΥΛΙ”.

Η περιοχή αυτή ξεκινάει από την πάνω πλευρά της Παύλου Μελά (τελευταίος δρόμος εντός σχεδίου) και επεκτείνεται στο βουνό.

Όπως μας ενημέρωσε συμπολίτης μας, κάτοικος της Παύλου Μελά, κατέχει από το 1980, οικόπεδο σχεδόν απέναντι από το σπίτι του, με όλα τα έγγραφα και συμβόλαια κατατεθειμένα στο Υποθηκοφυλακείο, δηλωμένο στη ΔΟΥ κλπ.

Πρόσφατα χρειάστηκε κάποιο έγγραφο και πληροφορήθηκε πως το οικόπεδό του στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, εμφανίζεται σαν ιδιοκτησίας του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Όπως μας είπε δεν είναι το μόνο οικόπεδο που εμφανίζεται “ΔΗΜΟΣΙΟ” και πως κι άλλοι ιδιοκτήτες έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Μας πληροφόρησε επίσης πως ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος γνωρίζει το θέμα, αφού κατοικεί στην Παύλου Μελά κι αυτός και έχει στα χέρια τα συμβόλαια της ιδιοκτησίας που ο συμπολίτης μας, ανακάλυψε πως είναι “ΔΗΜΟΣΙΟ”…

Ο κ. Δήμαρχος, σύμφωνα με το συμπολίτη μας, τον καθησύχασε πως θα ασχοληθεί με το ζήτημα και θα δοθεί λύση.

Άλλο ένα θέμα που απασχολεί τους εκεί κατοίκους είναι το θέμα της ηχορύπανσης, αφού κάποιοι στο Κακοσούλι, επί καθημερινής βάσης και σε ώρες ακόμα και κοινής ησυχίας έχουν τη μουσική στη διαπασών…