» Συνάντηση της Διοίκησης του Δήμου με την Ένωση Γονέων

Συνάντηση της Διοίκησης του Δήμου με την Ένωση Γονέων

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, Αντιδήμαρχοι και στελέχη της Διοίκησης συναντήθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μμ με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημαρχείο εν όψει της έναρξης του σχολικού έτους.

Συζητήθηκαν προβλήματα των σχολικών μονάδων και ο κ. Μίχος επιβεβαίωσε τα μέλη του Δ. Σ της Ένωσης ότι τα σχολεία θα φροντιστούν, δεν πρόκειται να παραμεληθούν σε καμιά περίπτωση και θα εξασφαλιστεί οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία τους και τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τη δημιουργία σχολικού εστιατορίου, τα “ανοιχτά σχολεία” και τη δημιουργία περισσότερων αθλητικών χώρων στην πόλη για την άθληση των παιδιών και τη δημιουργική ενασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό και ενωτικό με την ευχή της συνεργασίας όλων των φορέων προς όφελος των παιδιών της Αγίας Βαρβάρας.

Από το Γραφείο Δημάρχου 

 

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!