» Στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών ο Γ. Πατούλης – Τον υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος

Στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών ο Γ. Πατούλης – Τον υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής με στόχο να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν, μετέβη σήμερα στο Περιστέρι όπου έχει την έδρα της η Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος. Στην επίσκεψη παρέστησαν επίσης ο Μ. Αλεξανδράτος Eντεταλμένος Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Γ. Αγγελόπουλος Eντεταλμένος Σύμβουλος ΚΤΕΟ, η Μ. Ζέρβα Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Ρομά και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, η Μ. Αγγελοπούλου Eντεταλμένη Σύμβουλος γυναικείων θεμάτων και Ισότητας και Δήμου Περιστερίου και το μέλος της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Κ. Λογοθέτης.

«Στο επίκεντρο ο πολίτης και οι ανάγκες του»

«Μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών» επισήμανε ο κ. Πατούλης κατά την αρχική του τοποθέτηση και τόνισε πως στόχος είναι «να λειτουργούμε σαν μία καλοκουρδισμένη ομάδα και να προχωρήσουμε όλοι μαζί με ενότητα και σύνθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη». Η σημερινή συνάντηση σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας μας, ανέφερε και πρόσθεσε πως τον ενδιαφέρει η ουσία και τα άμεσα αποτελέσματα.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από όλους τους Γενικούς Διευθυντές και τα υπηρεσιακά στελέχη για το εύρος των αρμοδιοτήτων τους, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν αλλά και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, με στόχο την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας προς όφελος των πολιτών.

Ο κ. Πατούλης εστίασε ιδιαίτερα στα ζητήματα που έχουν σχέση με την προστασία της υγείας των πολιτών και τους υγειονομικούς ελέγχους που γίνονται τα σχολεία επισημαίνοντας: «Σε αυτά τα ζητήματα θα είμαστε πολύ αυστηροί. Δεν θα επιτρέψουμε να παίξει κανείς με την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των πολιτών. Θέλουμε να γίνει Αττική Περιφέρεια Υγείας και Ευζωίας και σε αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε εντατικά με έμφαση στην πρόληψη, μέσα από συγκεκριμένες δομές και προγράμματα».

Παράλληλα ζήτησε πλήρη καταγραφή των ελλείψεων σε προσωπικό και των αναγκών, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!