» Ξηλώθηκαν οι μπασκέτες από Α΄ Δημοτικό Σχολείο και Α΄ Γυμνάσιο, προληπτικά…

Ξηλώθηκαν οι μπασκέτες από Α΄ Δημοτικό Σχολείο και Α΄ Γυμνάσιο, προληπτικά…

Με απόφαση του Δήμου ξηλώθηκαν οι μπασκέτες από τα γήπεδα του Α΄Δημοτικού Σχολείου και του Α΄ Γυμνασίου, επειδή κατά τον πρόσφατο έλεγχο από τους Μηχανικούς του Δήμου, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Σωτηρόπουλου και Πουλάκη, εκτιμήθηκε πως είχαν διαβρωθεί σημεία τους και ήταν επικίνδυνες να πέσουν.

Πρόσφατο είναι το τραγικό συμβάν στη Χίο που μπασκέτα καταπλάκωσε και σκότωσε 19χρονο.

Ανάλογο περιστατικό, χωρίς θύματα είχαμε παλαιότερα και στην πόλη μας, όταν από διάβρωση των μπουλονιών της βάσης της, έπεσε μπασκέτα στο γηπεδάκι Νέας Γενιάς, ευτυχώς χωρίς θύματα. Τότε ο Δήμος είχε ξηλώσει και την άλλη μπασκέτα προληπτικά.

Μετά από πολλά χρόνια ο Δήμος το μεταμόρφωσε σε γήπεδο Χαντ – μπολ.

Σχετικά με το θέμα λάβαμε από το Δήμο το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Στην απομάκρυνση επικίνδυνων, για την ασφάλεια των μαθητών, μπασκετών από σχολικούς αύλειους χώρους,  προχώρησαν, σήμερα, τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου.

Η αντικατάστασή τους θα είναι άμεση για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αθλοπαιδιών των σχολείων.

Εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας ελέγχουν  καθημερινά τις σχολικές μονάδες  ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα των εγκαταστάσεων και η προστασία των παιδιών.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!