» Τα απορριμματοφόρα παραμένουν στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ, μέχρι να φύγουν…

Τα απορριμματοφόρα παραμένουν στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ, μέχρι να φύγουν…

Πιθανότατα στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, θα παραμείνουν τα απορριμματοφόρα του Δήμου, μετά την ανυποχώρητη στάση των κατοίκων πέριξ του αμαξοστασίου του Δήμου στην οδό Σιπύλου, να μην επιτρέψουν στο μέλλον τα οχήματα της καθαριότητας να σταθμεύουν πλέον εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ίσως κοντά στον μαντρότοιχο πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας, να διαμορφωθεί ο χώρος για τα απορριμματοφόρα, για να μην είναι ορατά από τη μία στον υπόλοιπο χώρο και για να μην αναδύουν δυσοσμίες.

Πάντως πρόκειται για βραχυχρόνια λύση, εάν ο Δήμος θελήσει κάποια στιγμή να αξιοποιήσει τον χώρο, όπως έχει εξαγγελθεί.

Τη μόνιμη λύση μόνο η πολιτεία μπορεί να δώσει με την κατασκευή εκτός αστικού ιστού σύγχρονου γκαράζ για την εξυπηρέτηση και συστέγαση των απορριμματοφόρων περισσοτέρων του ενός Δήμου.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως ο Δήμος έριξε χώματα προκειμένου να απορροφήσουν τα βρομόνερα από το πλυντήριο κάδων, που τις τελευταίες ημέρες έχυναν στον χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ και αποκαλύψαμε με χθεσινό μας δημοσίευμα.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!