Χύμα τα βρομόνερα από το πλυντήριο κάδων, στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ – Τρομακτική εστία Μόλυνσης!!!

Το πρωί της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου (σήμερα) ειδοποιηθήκαμε από αναγνώστη μας, πως ένα Ι.Χ. κλειστό φορτηγάκι είχε εισέλθει στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ και ξεφόρτωνε στο σημείο που είναι ο όγκος με τα διάφορα απορρίμματα, διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Ο χώρος εκτός του βουνού από τα απορρίμματα ήταν πλημμυρισμένος από νερά.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ ο Δήμαρχος κ. Μίχος με τον Αντιδήμαρχο της καθαριότητας κ. Πουλάκη για να δουν τον χώρο, (πιθανόν για γκαράζ των απορριμματοφόρων, σε κάποιο απόμακρο σημείο της μεγάλης έκτασης).

Τους ενημερώσαμε σχετικά και έμμειναν και οι δύο έκπληκτοι.

Εκεί όμως που έμειναν άφωνοι, ήταν όταν πληροφορήθηκαν από εργαζόμενους στην κατασκευαστική Εταιρεία πως τα νερά που είχαν πλημμυρίσει τον χώρο, τα είχε αδειάσει νωρίτερα το πλυντήριο κάδων του Δήμου, όπως και την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με την μαρτυρία ενός εργαζόμενου.

Δηλαδή το πλυντήριο πλένει τους κάδους απορριμμάτων στους δρόμους και στη συνέχεια αδειάζει χύμα τα βρομόνερα εκεί;

Έχουμε λοιπόν στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ, τα απορριμματοφόρα να σταθμεύουν, το βουνό από τα αντικείμενα που μαζεύει ο Δήμος από τους δρόμους και επιπλέον και τα βρομόνερα από το πλυντήριο κάδων.

Δεκαπέντε μέτρα από το σημείο είναι η Δραματική Σχολή που σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει τη λειτουργία της, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και κατοικίες συμπολιτών μας λίγο μακρύτερα…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο χώρος είναι ιδανικός για κουνούπια και τον Ιό του Δυτικού Νείλου, εκτός βέβαια της δυσοσμίας.

Με τις υγείες μας!!!

Φανταζόμαστε πως ο Δήμος θα πάρει ΑΜΕΣΑ τα αναγκαία μέτρα για την υγεία των πολιτών, των σπουδαστών και των εργαζομένων στον χώρο.