Συνάντηση Μίχου με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων της πόλης μας

Το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Αυγούστου ο Δήμαρχος κ. Μίχος συναντήθηκε με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων που έχουν έδρα την πόλη μας, στη Δημαρχία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των παρακάτω αθλητικών φορέων:

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, AERIAL BODYS, Α.Π.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, Α.Ο. ΒΟΛΛΕΫ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ, ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ και Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.

Η συνάντηση είχε σκοπό την γνωριμία σε πρώτη φάση Δημοτικής Αρχής και φορέων.

Ο κ. Μίχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους πως μέλημα του Δήμου είναι να ενισχύσει τον μαζικό αθλητισμό όλων των ηλικιών, εκτός τον συλλογικό.

Ζήτησε από τους εκπροσώπους να προσκομίσουν στο Δήμο τα νομιμοποιητικά τους στοιχεία και να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις ώρες που χρειάζονται για αγώνες και προπονήσεις των ομάδων τους.

Σημειώνουμε πως από τον περασμένο Ιούνιο ο Δήμος έχει ζητήσει και έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών 7 θέσεις γυμναστών.

Στη συνέχεια η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα ενημερώσει το Δήμο για τις ειδικότητες γυμναστών που διαθέτει για διάφορα αθλήματα και ο Δήμος θα επιλέξει για ποια αθλήματα χρειάζεται γυμναστές.

Εκτός των επτά θέσεων που έχουν εγκριθεί για την πόλη μας, ο Δήμος ήδη έχει άλλους πέντε γυμναστές που δουλεύουν σε διάφορους τομείς.

Υπάρχει πάντως η εκτίμηση πως ο Δήμος ίσως δεν προλάβει να “στήσει” τμήματα την τρέχουσα χρονιά, τουλάχιστον στο επίπεδο που επιθυμεί.

Πάντως είναι γεγονός πως θα υπάρξει συνωστισμός μεταξύ των φορέων αφού οι χώροι είναι λίγοι και οι φορείς αρκετοί που δραστηριοποιούνται με επιτυχία οι περισσότεροι στα αθλήματά τους.

Ο Δήμαρχος κ. Μίχος ζήτησε να συναντηθεί με τους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους, όπως γράφαμε από εχθές. Η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.