Οι νέοι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων του Δήμου μας

Με ανάρτηση του στη Διαύγεια ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, γνωστοποιεί ότι τοποθετεί τους παρακάτω υπαλλήλους Προϊσταμένους Διευθύνσεων ως εξής:

1. Την μόνιμη υπάλληλο, Σταματίνα Λαζαράκη του Ευαγγέλου κλάδου ΠΕ, ειδικότηταςΠΕ Διοικητικών-Οικονομικών με βαθμό Α΄ προϊσταμένη (σύμφωνα με τις διατάξειςτου άρθρου 100 του Ν.3584/2007) στη Διεύθυνση Πολιτισμού & Αθλητισμού με τακαθήκοντα που αναγράφονται αναλυτικά στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Αγίας Βαρβάραςκαι με παράλληλα καθήκοντα Προϊσταμένης του Αυτοτελούς Τμήματος Δημάρχουκαι Αντιδημάρχων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
Η ανωτέρω αναπληρώνεται σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

2. Την μόνιμη υπάλληλο, Αθανασία Σιαπέρα του Κων/νου κλάδου ΠΕ, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικών με βαθμό Α΄ προϊσταμένη στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών με τα καθήκοντα που αναγράφονται αναλυτικά στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Η ανωτέρω αναπληρώνεται σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

3. Τον μόνιμο υπάλληλο, Δημήτριο Τσατσαμπά του Νικολάου κλάδου ΠΕ, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικών με βαθμό Α προϊστάμενο στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών με τα καθήκοντα που αναγράφονται αναλυτικά στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Ο ανωτέρω αναπληρώνεται σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

4. Τον μόνιμο υπάλληλο, Αντώνιο Ζυματούρα του Κων/νου κλάδου ΠΕ, ειδικότητας
ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Α΄ προϊστάμενο στη Διεύθυνση Τεχνικών
Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος, με τα καθήκοντα που αναγράφονται αναλυτικά στον
Ο.Ε.Υ. του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Ο ανωτέρω αναπληρώνεται σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

5. Την μόνιμη υπάλληλο, Κωνσταντίνα Νέζη του Δημητρίου κλάδου ΠΕ, ειδικότητας ΠΕΔιοικητικών με βαθμό Α΄ αναπληρώτρια προϊσταμένη στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, με τα καθήκοντα που αναγράφονται αναλυτικά στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Η ανωτέρω αναπληρώνεται σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

6. Την μόνιμη υπάλληλο, Ελένη Σερμέα του Γεωργίου κλάδου ΤΕ, ειδικότητας ΤΕ
Βρεφονηπιοκόμων με βαθμό Α΄ προϊσταμένη στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής
& Παιδείας με τα καθήκοντα που αναγράφονται αναλυτικά στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου
Αγίας Βαρβάρας. Η ανωτέρω αναπληρώνεται σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

Οι ανωτέρω Προϊστάμενοι θα υπηρετούν μέχρι τη νεότερη κρίση των προϊσταμένων από τα οικεία υπηρεσιακά συμβούλια σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Η παρούσα απόφαση θα ισχύει από 3/09/2019 οπότε καταργείται κάθε προηγούμενη σχετική.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΜΙΧΟΣ