Κολιάκος Νικόλαος: “Υπηρέτησα τον Δήμο μας με ψηλά το κεφάλι και καθαρή την συνείδηση μου”

Χθες 30 Αυγούστου είχα την τιμή να συμμετέχω στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας με Δήμαρχο τον Κο Καπλάνη. Με αφορμή αυτού του γεγονότος, ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας.

Ο τρόπος ζωής μου, τα πιστεύω μου και οι στόχοι μου, παραμένουν στην ίδια κατεύθυνση, ακόμα και χωρίς το βήμα του Δημοτικού Αξιώματος που μου χαρίσατε όλοι εσείς οι φίλοι μου, που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας τόσα χρόνια.

Η αγάπη μου για την Πόλη μας, τις γειτονιές μας και τα παιδιά μας, θα είναι πάντα στην κορυφή των ιδανικών μου. Υπηρέτησα τον Δήμο μας με ψηλά το κεφάλι και καθαρή την συνείδηση μου. Προσπαθούσα πάντα για το καλύτερο όλων, χωρίς να αποσκοπώ σε προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα, χωρίς να λογαριάζω κόστη και χωρίς να αναζητώ την ψευδαίσθηση της δόξας.

Έντιμα, ακούραστα και με το αίσθημα της ευθύνης, σας κοίταξα όλους στα μάτια.

Από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου, του Αντιδημάρχου και τέλος την τιμητική θέση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ήμουν ανέκαθεν Ενωτικός και έδινα τα πάντα για να προχωράει ο τόπος μας, βήματα μπροστά. Φίλοι μου, συνδημότες μου, σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ταξίδι και τις εμπειρίες που μου χαρίσατε, επιτρέποντάς μου να ασχοληθώ ενεργά στα κοινά της Πόλης μας.

Πλέον θα υπηρετώ τον Δήμο μας από την θέση του απλού Δημότη και θα συνεχίσω να συνεισφέρω σε όλα τα επίπεδα, όσες φόρες και αν μου ζητηθεί. Παραμένω ενεργός και έτοιμος να συνεχίσω να προσφέρω.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά επίσης, όλο το προσωπικό του Δήμου μας, τους συνεργάτες μου και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Παρατάξεων, καθώς και τους Επικεφαλής αυτών για την Άψογη συνεργασία μας.

Όσον αφορά τον Φίλο και Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη, η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου έχει για έμενα ανεκτίμητη αξία.

Νικόλαος Κολιάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας