Δύο θετικές εξαγγελίες του Μίχου – Μετάδοση συνεδριάσεων του Δ.Σ. και περισσότερες ώρες και ημέρες τα ΚΕΠ

Δύο πρόσφατες εξαγγελίες του νέου Δημάρχου της πόλης μας κ. Λάμπρου Μίχου μας ικανοποίησαν.

Πρόκειται για την απευθείας διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας και της λειτουργίας του ΚΕΠ περισσότερες ημέρες και ώρες εβδομαδιαίως, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του  στην τελετή ορκωμοσίας.

Όσον αφορά τις απευθείας μεταδόσεις η εφημερίδα μας πολλές φορές στο παρελθόν είχε κάνει ακριβώς αυτήν την πρόταση, με αποτέλεσμα ο π. υπ. Δήμαρχος κ. Νικητάκης να δηλώνει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πως θα αναλάμβανε μάλιστα την δωρεά προμήθεια του εξοπλισμού, για το σκοπό αυτό.

Η εφαρμογή όμως των μεταδόσεων δεν προέκυψε, στερώντας από τους κατοίκους της πόλης μας, την ευκαιρία να παρακολουθούν στο τι συμβαίνει στο Δήμο και τις αγορεύσεις των εκπροσώπων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να πραγματοποιηθεί η εξαγγελία.

Η δεύτερη ανακοίνωση του κ. Μίχου αφορά τις ώρες λειτουργία του ΚΕΠ. Από τη Δευτέρα η πολύτιμη αυτή υπηρεσία θα λειτουργεί πρωί απόγευμα καθημερινά αλλά και το Σάββατο.

Δεν γνωρίζουμε εάν το προσωπικό του Δήμου είναι αρκετό για τη στελέχωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, υπάρχουν όμως αυτήν την εποχή, έως το τέλος του χρόνου αρκετοί συμβασιούχοι που μπορούν να καλύψουν διάφορες επιπλέον ανάγκες του Δήμου.