» Συνεδρίασε για τελευταία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, αυτής της Δημοτικής περιόδου

Συνεδρίασε για τελευταία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, αυτής της Δημοτικής περιόδου

Με έντονη συγκινησιακά φόρτιση συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, την Παρασκευή 30 Αυγούστου το πρωί, αφού η θητεία του λήγει αύριο τα μεσάνυχτα, με δύο θέματα που αφορούσαν τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας και τις εγκρίσεις των  εγγραφών σε αυτούς.

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων τόσο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κολιάκος Νικόλαος όσο και Δημοτικοί Σύμβουλοι αντάλλαξαν απόψεις επί των πεπραγμένων των συνεδριάσεων του σώματος τα τελευταία χρόνια.

Στην τελευταία συνεδρίαση παρέστησαν εκτός του Δημάρχου κ. Καπλάνη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ανδρουλάκη Ειρήνη, Βασιλάκος Θεόδωρος, Γιάγκας Μιχάλης, Γιαντζόγλου Νικόλαος, Καλή Αυγουστίνα, Καραπάνος Παναγιώτης, Κοσμίδου Σοφία, Λεωτσάκος Ανδρέας, Λυκοθανάσης Αθανάσιος, Μπασόπουλος Παναγιώτης, Ντάβιος Θεμιστοκλής, Παγουρτζής Δημήτριος, Σαββίδης Σάββας, Σιούτη Αντωνία, Σωτηρόπουλος Δημήτριος και Φέγγη Αλεξάνδρα, η οποία είχε και την ονομαστική της εορτή.

 

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!