Τελετή ορκωμοσίας σε ενωτικό κλίμα, παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας

Παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νίκαιας κ.κ. Αλέξιος, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, σε εξέδρα που είχε στηθεί μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα της πόλης μας.

Δημοτικοί Σύμβουλοι που θέλησαν πολιτικό όρκο, το έπραξαν επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Δημάρχου κ. Μίχου, αμέσως μετά την ορκωμοσία των προηγηθέντων.

Τόσο ο Δήμαρχος κ. Μίχος όσο και ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης σε σύντομους χαιρετισμούς τους μίλησαν για συνεργασία και συνεννόηση για το καλό της πόλης μας.

Ο κ. Μίχος αναλυτικότερα μίλησε για τα διάφορα προβλήματα της πόλης μας, ενώ μεγάλο μέρος της σύντομης ομιλίας του το αφιέρωσε στο περιβάλλον και στην ευθύνη όλων μας να παραδώσουμε μια φιλικότερη πόλη για τα παιδιά μας.

Οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων χαιρέτησαν επίσης τον κόσμο τονίζοντας το ενδιαφέρον τους για συνεργασία όλων προς όφελος της Αγίας Βαρβάρας.

Τόσο πριν όσο και μετά την τελετή υπήρξε καλό και ενωτικό κλίμα που εάν συνεχιστεί θα είναι προς όφελος της πόλης μας.

Ιδιαίτερο βάρος σε αυτήν την κατεύθυνση οφείλει ο κ. Μίχος  να δώσει, αφού πλέον τα ηνία της πόλης μας είναι στα χέρια του.

Βεβαίως και οι υπόλοιπες παρατάξεις με τους επικεφαλής τους οφείλουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Οι συνεργασίες και συνεννοήσεις απαιτούν συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

Τα προσωπικά μπαίνουν στην μπάντα και όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην τελετή παρέστησαν Βουλευτές του Δυτικού τομέα της Β΄Αθήνας, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Λοβέρδος της Ν.Δ., Καφαντάρη ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννακοπούλου ΚΙΝΑΛ και Αρσένης από Μέρα 25.