Χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Καπλάνη προς τους μαθητές της πόλης μας, με ευκαιρία την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων

Με ευκαιρία την ανακοίνωση των βάσεων για τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης απεύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό στους μαθητές της πόλης μας που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις:

“Αγαπητά μας παιδιά, τα σημερινά αποτελέσματα είναι το ορόσημο που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την απαρχή μιας νέας.

Οι πανελλήνιες ήταν η πρώτη δοκιμασία και για όλους ένα μάθημα ζωής. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξάρτητα αν πέτυχαν τους στόχους τους, στις οικογένειες και το περιβάλλον που υποστήριξαν τον αγώνα τους, στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στις προσπάθειες τους.

Εύχομαι καλές και γόνιμες σπουδές. Με τα μάτια της ψυχής πάντα άγρυπνα, πάντα ανοιχτά όπως λέει κι ο εθνικός μας ποιητής να συνεχίσετε με δύναμη και όραμα να αγωνίζεστε και να συλλέγετε γνώσεις και εμπειρίες, πολύτιμα εφόδια για την πορεία σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ”