» Άμεση ήταν η αντίδραση των κατοίκων πέριξ του γκαράζ του Δήμου, με την εμφάνιση απορριμματοφόρων στο χώρο

Άμεση ήταν η αντίδραση των κατοίκων πέριξ του γκαράζ του Δήμου, με την εμφάνιση απορριμματοφόρων στο χώρο

Άμεση ήταν η αντίδραση των κατοίκων πέριξ του γκαράζ του Δήμου, με την εμφάνιση την Παρασκευή 23 Αυγούστου, των απορριμματοφόρων στο αμαξοστάσιο της οδού Σιπύλου.

Τα απορριμματοφόρα εδώ και εβδομάδες έχουν μεταφερθεί στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, μετά από την καθολική αντίδραση των κατοίκων και την αποφασιστικότητά τους να μην επιτρέψουν ξανά αυτά να εισέλθουν στο γκαράζ, δίπλα στα σπίτια τους.

Η εμφάνιση των απορριμματοφόρων τους εξόργισε, στο σημείο δύο από αυτούς να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στην οδό Σιπύλου.

Τηλεφωνήματα, μηνύματα και email, έφθασαν στην εφημερίδα μας για το θέμα αυτό.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο κ. Σάββα Σαββίδη, ο οποίος μας εξήγησε πως τα απορριμματοφόρα μεταφέρθηκαν μόνο για μια μέρα στην οδό Σιπύλου, προκειμένου να αντικατασταθούν τα λουκέτα των ρεζερβουάρ, που άγνωστοι έσπασαν προφανώς για να κλέψουν τα καύσιμα από τα οχήματα.

Ο Δήμος αγόρασε νέα  ενισχυμένα λουκέτα προς αποκατάσταση των κατεστραμμένων και τα οχήματα θα επιστρέψουν στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ.

Όντως το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου και τα τέσσερα απορριμματοφόρα επέστρεψαν στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ.

Ένα απορριμματοφόρο που είναι χαλασμένο, όπως και το πλυντήριο, θα παραμείνουν στο αμαξοστάσιο της Σιπύλου.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!