Αποκαλυπτικό κείμενο του κ. Πεντζερίδη, σχετικά με τον στεφανιογράφο στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο  “ΕΛΕΟΣ”, το στέλεχος της παράταξης του εκλεγέντος Δημάρχου της πόλης μας, κ. Λάμπρου Μίχου, Δ/ντης της καρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Νίκαιας, ιατρός κ. Παναγιώτης Πεντζερίδης, έκανε πριν λίγη ώρα (Πέμπτη 22 Αυγούστου, πρωί), την παρακάτω δημόσια ανάρτηση που αφορά την υλικοτεχνική υποδομή του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα ενός στεφανιογράφου, σε αυτό.

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ. ΠΕΝΤΖΕΡΙΔΗ

“Το 1990, τίθεται σε λειτουργία στεφανιογράφος στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Το 2005, η εταιρεία κατασκευής μας ενημερώνει εγγράφως,ότι δεν μπορεί να το υποστηρίξει λόγω παλαιότητας και έλλειψης ανταλλακτικών.

Γίνονται όλες οι ενέργειες για την προμήθεια νέου μηχανήματος.

Η γραφειοκρατία και η αδιαφορία του υπουργείου Υγείας, παρ’όλες τις οχλήσεις του Νοσοκομείου, διέκοπτε την διαδικασία με διάφορα προσχήματα.

Το 2010,σταματάει η λειτουργία του,λόγω αδυναμίας εξεύρεσης ανταλλακτικών.

Το 2011,με χορηγίες τοποθετείται ένας μεταχειρισμένος στεφανιογράφος,που οι Γερμανοί τον είχαν αποσύρει λόγω παλαιότητας.

Οι διαδικασίες από το 2005, συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα.

Το 2015,η περιφέρεια Αττικής αποφασίζει να βοηθήσει αρκετά Νοσοκομεία και αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του στεφανιογράφου στη Νίκαια.

Ακυρώνει τον διαγωνισμό του υπουργείου Υγείας και ξεκινάει νέο δικό της.

Το 2019,ο μεταχειρισμένος στεφανιογράφος, δεν υποστηρίζεται από την εταιρεία που μας το προμήθευσε λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.

Ευτυχώς για το καλό των ασθενών, τελείωσε η διαδικασία της Περιφέρειας και τοποθετείται ο νέος στεφανιογράφος μετά από δεκατέσσερα χρόνια.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΚΗΝΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ”