Ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Πολυνίκη, Δευτέρα 19 Αυγούστου

Ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 8.00΄ το βράδυ.

Με γνώμονα την περυσινή πολύ πετυχημένη αθλητική χρονιά στην Α’ ΕΣΚΑ και θέλοντας να κάνει το παραπάνω βήμα η Διοίκηση του Πολυνίκη έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, με βάση τις προτάσεις του πολύ πετυχημένου και ικανού προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Στρατικόπουλο.

Το τεχνικό Team του συλλόγου αποτελεί υπόδειγμα οργάνωσης καθώς ο Ηλίας Στρατικόπουλος θα πλαισιώνεται στην νέα αγωνιστική περίοδο από τους καταξιωμένους προπονητές κ.κ. Γιάννη Κρητικό και Θοδωρή Πολίτη.

Πολύ σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο αποτελεί επίσης η έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή κ. Σωτήρη Γραικό.

Ο πολύπειρος γυμναστής με θητεία σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών έρχεται να βοηθήσει τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου να αποκτήσουν στον μέγιστο βαθμό την φυσική κατάσταση η οποία θα τους βοηθήσει τόσο στο να αντεπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις όσο και το να αποφύγουν μυϊκούς τραυματισμούς.

Το ρόστερ της ομάδας έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις θέσεις, με τον μέσο όρο ηλικίας να παραμένει κάτω των 20 ετών, και όλοι στον σύλλογο ευελπιστούν πέρα από την συγκομιδή βαθμών στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ η ομάδα να αποδώσει και όμορφο μπάσκετ.