Συνεχίζει ο Ζαφειρόπουλος στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Τη χάραξη του σχεδιασμού της ενόψει της επόμενης περιόδου συνεχίζει απτόητη η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Τα άτομα όπου ηγούνται των τυχών του συλλόγου των δυτικών προαστίων εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους που αφορούν στη διαμόρφωση του ρόστερ, που θα επιδιώξει την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν οριοθετηθεί την προσεχή σεζόν.

Κάτω από αυτό το πρίσμα ανανεώθηκε η συνεργασία με τον γκολκίπερ Ηλία Ζαφειρόπουλο.

Ο εξαιρετικός τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ΑΠΕ και αναμένεται και την νέα σεζόν να αποτελέσει μία σημαντική επιλογή στην νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια για τον προπονητή του Τάκη Γιαννόπουλο.
Μετά τη επικύρωση της επιμήκυνσης της συνεργασίας του με την Αγία Ελεούσα, ο Ζαφειρόπουλος αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους της ομάδας:

«Με κράτησε στην ομάδα ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα μου η διοίκηση, όπως φυσικά και το άριστο κλίμα που επικρατεί, Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι συνεχίζω σε μία ομάδα με την ιστορία και την δυναμική της Αγίας Ελεούσας. Αυτό που προέχει, είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται την ερχόμενη σεζόν και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την εκπλήρωση τω υψηλών στόχων που έχουμε θέσει. Σε αυτή την προσπάθειά μας θα χρειαστούμε τον κόσμο μας που είναι πάντοτε δίπλα μας και μας δίνει απίστευτη ώθηση».

πηγή: SNews – Κώστας Παλαιολόγος