Στο τελευταίο στάδιο τα έργα από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, στον κόμβο Μεγ. Αλεξάνδρου και Ελ. Βενιζέλου

Δεν απομένουν παρά ελάχιστες εργασίες, κυρίως οδοποιίας, όπως ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης, σήμανσης κ.ά σχετικές, για να ανοίξει η δεξιά στροφή από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου προς τον Κορυδαλλό, στη συμβολή της με την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το έργο που σχετίζεται με τον Σταθμό ΜΕΤΡΟ της πλατείας Αγίας Ελεούσας και κατασκευάζεται από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, εάν δεν σταματήσουν τα συνεργεία λόγω αδειών του Αυγούστου, θα έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην κυκλοφορία, δίνοντας ανάσα στο συγκεκριμένο πολυσύχναστο σημείο, σύντομα.

Εάν όχι θα παραδοθεί φυσιολογικά τον Σεπτέμβρη.

Σημειώνουμε πως οι κάδοι απορριμμάτων θα φύγουν αναγκαστικά από το σημείο που τώρα βρίσκονται, αλλά δεν έχουμε δει να υπάρχουν οι εσοχές στο οδόστρωμα, για την τοποθέτησή τους και στις δύο πλευρές της Μεγ. Αλεξάνδρου…

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε την πρότασή μας για άρση της απαγόρευσης αριστερής στροφής από την Ελευθερίου Βενιζέλου προς Αιγάλεω, στον ίδιο κόμβο.

Σημειώνουμε πως σχεδόν όλοι οι οδηγοί στρίβουν αριστερά, παρά την απαγορευτική σήμανση, αφού όταν το φανάρι είναι πράσινο στη Βενιζέλου, τα υπόλοιπα είναι ΚΟΚΚΙΝΑ, πράγμα που σημαίνει, η ρύθμιση των ηλεκτρικών σηματοδοτών ευνοεί αυτήν την αριστερή στροφή.