Ηρεμία στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” τη βραδιά που πέρασε – Δεν εμφανίστηκε η συμμορία που έκλεβε τις γειώσεις

 

Ηρεμία επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου προς το Σάββατο, στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”.

Δεν υπήρξαν επισκέψεις από τη συμμορία, που τις προηγούμενες ημέρες άνοιγε τα φρεάτια και έκλεβε τις ορειχάλκινες γειώσεις από αυτά.

Ίσως η είδηση της σύλληψης ενός ατόμου, τα ξημερώματα της Παρασκευής να έγινε γνωστή και οι  άλλοι δράστες  να έκαναν πίσω.

Ίσως και η εμφάνιση περιπολικών της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, να λειτούργησε ανασταλτικά στα σχέδια τους.

Το γέμισμα επίσης των φρεατίων με τσιμέντο δεν τους επιτρέπει να φιλοδοξούν πως πλέον θα ξανακλέψουν γειώσεις και καλώδια.

Ας ελπίσουμε πως όταν ολοκληρωθεί το τσιμεντάρισμα και λειτουργήσει σε ολόκληρο το Άλσος ο φωτισμός δεν θα έχουμε πλέον τέτοια φαινόμενα.

Γράφουμε ας ελπίσουμε, διότι η συμμορία αυτή έδειξε πως είναι αποφασισμένη και δύσκολα τα παρατάει.

Επίσης οφείλουμε όλοι μας να το προστατεύουμε και να το διατηρούμε καθαρό, όπως επίσης να μην αδιαφορούμε όταν συμβαίνει να βλέπουμε κάποιους να βάζουν σημάδι και να σπάνε τις φούσκες των φωτιστικών.

Σημειώνουμε στην πρωινή βόλτα που κάναμε το πρωί του Σαββάτου 3 Αυγούστου στις 7  η ώρα, με τον Αντιδήμαρχο κ. Σαββίδη προκειμένου, να δούμε τα αποτελέσματα της φύλαξης του Άλσους και την αποτελεσματικότητα των μέτρων που πάρθηκαν, συναντήσαμε συμπολίτες μας, οι οποίοι μας μίλησαν για το πλιάτσικο που γίνονταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και δήλωσαν πως πλέον με την παραμικρή ύποπτη κίνηση θα καλούν της Άμεση Δράση.

Είναι ενθαρρυντικό το μήνυμα πως οι κάτοικοι αυτής της πόλης, ενδιαφέρονται γιαυτήν και τη δημόσια περιουσία.

Ας ελπίσουμε πως θα συνεχιστεί το ενδιαφέρον αυτό και σε άλλους τομείς, όπως στην καθαριότητα, στο περιβάλλον κ.ά.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το πρωί του Σαββάτου 3 Αυγούστου και δείχνουν την ομορφιά του Άλσους το οποίο είναι τόσο πολύτιμο για την πόλη και τους κατοίκους της.