Έκλεψαν πάλι τις γειώσεις!!! – Μια φούχτα αλήτες και κλέφτες ρεζιλεύουν μια ολόκληρη πόλη

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” τις τελευταίες ημέρες.

Το συνεργείο του εργολάβου να περνάει εκατοντάδες μέτρα ορειχάλκινης γείωσης την ημέρα και λίγες ώρες αργότερα, τα βράδια  συμμορία 5 – 6 ατόμων να τις κλέβει.

Δήμος, εργολάβος, τεχνικοί, φύλακες σηκώνουν τα χέρια ψηλά από το θράσος της συμμορίας και προσπαθούν να βρουν λύση.

Συνέβη και εχτές το βράδυ, όπως προχθές και παραπροχθές.

Αδίστακτοι, άφοβοι αλήτες, έρχονται σπάνε με βαριοπούλες την ηλεκτροκόλληση στα καπάκια, αφαιρούν τις πανάκριβες γειώσεις και φεύγουν με τη λεία τους.

Ο φύλακας, ένας για τόσο μεγάλο χώρο, τους πήρε είδηση στις έξι παρά το πρωί, από το θόρυβο που έκανε η βαριοπούλα σπάζοντας τις κολλήσεις, τους κυνήγησε αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Οι κλέφτες είχαν πάρει φεύγοντας γύρω στα τριακόσια μέτρα γείωσης.

Ο Δήμος σαν τελευταίο μέτρο ασφάλειας των φρεατίων προχωράει στην τσιμεντοποίησή τους.

Δηλαδή αφού γίνουν οι ενώσεις καλωδίων και γειώσεων στα φρεάτια ρίχνει από πάνω τους τσιμέντο.

Ήδη με τροχό συνεργείο του Δήμου, ανοίγει τα καπάκια που δεν πρόλαβαν οι κλέφτες να ανοίξουν και ρίχνει μέσα τους ρευστό τσιμέντο…

Ανεξάρτητα από το εάν πετύχει ή όχι το έσχατο μέτρο αντιμετώπισης των κλεφτών, είναι θλιβερό το γεγονός μια φούχτα αλήτες να ρεζιλεύουν μια ολόκληρη πόλη.

Βέβαια το ΑΛΣΟΣ “ΜΗΤΕΡΑ” δεν είναι το μόνο θύμα των αδίστακτων κλεφτών. Η ίδια πιθανότατα συμμορία, έχει αφαιρέσει γειώσεις και καλώδια, τρεις φορές και έχει αχρηστεύσει το δίκτυο φωτισμού στο δρόμο προς το πάλε ποτέ αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, με αποτέλεσμα η ευαίσθητη εκείνη περιοχή να είναι βυθισμένη στα σκοτάδια επί χρόνια.