Με το ζόρι απαρτία και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, μετά από δύο αναβολές

 

Το θέμα της ολοκλήρωσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα κυριάρχησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα η συνεδρίαση είχε αναβληθεί δύο φορές, λόγω μη ύπαρξης απαρτίας και τελικά πραγματοποιήθηκε,  μετά βίας και πολλά τηλεφωνήματα προς τους Δημοτικούς Συμβούλους να προσέλθουν, ώστε να μη ματαιωθεί πλέον.

Με καθυστέρηση πλέον της μισής ώρας εμφανίστηκαν έντεκα από τους εικοσιεπτά Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μας, στην προτελευταία, πιθανότατα συνεδρίαση της Δημοτικής Περιόδου που διανύουμε και συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Παρόντες ήταν: οι κ.κ. Κολιάκος, Νταβιος, Σαββίδης, Κοσμίδου, Ανδρουλάκη, Χατζηνικολάου, Γιάγκας, Γεωργιαννάκης, Φέγγη, Σωτηρόπουλος και Καραπάνος.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, κ.κ. Δελαταριώφ και Καρατζάς (φωτό), οι οποίοι δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά και την απογοήτευσή τους για τις συνεχείς αναβολές που παίρνει η ολοκλήρωση των έργων, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Δόθηκαν εξηγήσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις καθυστερήσεις που συμβαίνουν, αλλά δεν ακούστηκε κάποια εκτίμηση για το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα και θα δοθεί το γήπεδο σε χρήση.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης δεν έγιναν ερωτήσεις από Δημοτικούς Συμβούλους όπως συνηθίζεται.

Ο κ. Γιάγκας μάλιστα δήλωσε πως ήθελε να υποβάλλει ερωτήσεις αλλά δεν το έπραξε σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, για  την κατάσταση των τόσων απουσιών Δημοτικών Συμβούλων, από τη συνεδρίαση.