» Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Προφήτη Ηλία

Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Προφήτη Ηλία

Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.κ. Προκόπιου τελέστηκε ο Μεθεόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία στην πόλη μας, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου.

Δεκάδες πιστοί από νωρίς έφτασαν στον Ναό για να προσκυνήσουν και να ακολουθήσουν στη συνέχεια την περιφορά της Εικόνας του Προφήτη στους γύρω από την πλατεία δρόμους, με ευκαιρία την εορτή του.

Στο κεφάλι της πομπής ήταν η Φιλαρμονική του Δήμου, με τον μαέστρο κ. Καλκάνη Λευτέρη να τη διευθύνει και ακολουθούσαν συμπολίτισσές μας με παραδοσιακές στολές κρατώντας μία μεγάλη Ελληνική σημαία.

Παρόντες ο νεοκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββίδης με τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ανδρουλάκη Ειρήνη, ο Δημ Σύμβουλος κ. Μιχάλης Γιάγκας, οι από 1η Σεπτεμβρίου Αντιδήμαρχοι κ.κ. Πουλάκης Γιάννης και Χρήστος Βασιλείου κ.ά.

Με την περιφορά της Εικόνας, ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Προφήτη.

Το παράρτημα της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας παρόν, για κάθε ενδεχόμενο. Χρήσιμοι κι΄ αχρείαστοι να είναι…

Μπροστά από το Ναό λειτουργούσε έκθεση με Αγιογραφίες των μαθητών της Σχολής του Ναού και ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το Τμήμα του Ναού.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!