» Ξεκίνησαν οι έλεγχοι από μηχανικούς του Δήμου, των ακινήτων που έπαθαν ζημιές από το σεισμό

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι από μηχανικούς του Δήμου, των ακινήτων που έπαθαν ζημιές από το σεισμό

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι από μηχανικούς του Δήμου, των ακινήτων που οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν με τη Δημαρχία και ανακοίνωσαν πως τα ακίνητά τους έχουν υποστεί ζημιές από το χθεσινό σεισμό.

Σημειώνουμε πως οι περιπτώσεις αυτές είναι δεκάδες, ενώ τονίζεται από την Πολιτική Προστασία του Δήμου, πως μόνο οι εκθέσεις του μηχανικών του Δήμου θα ληφθούν υπ΄όψιν, για τυχόν αποζημιώσεις. 

Οι συμπολίτες μας λοιπόν που έχουν να ανακοινώσουν τέτοια φαινόμενα να επικοινωνούν με το Δήμο.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο ΟΑΣΠ, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω αφού καλούν τους πολίτες που έχουν πάθει ζημιές τα σπίτια τους να επικοινωνήσουν σήμερα με τους δήμους στους οποίους ανήκουν για να ζητήσουν να σταλούν συνεργεία μηχανικών για έλεγχο. Ήδη όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών έχουν διατεθεί περισσότεροι από 50 μηχανικοί για τη συγκρότηση των συνεργείων που θα κάνουν αυτοψίες.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης παρ΄ότι βρίσκεται εκτός Αττικής έχει συνεχή επικοινωνία με το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας και τους Αντιδημάρχους του κ.κ. Σαββίδη και Ντάβιο.

Σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου, το πρωί, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος ενημερώθηκε από τον κ. Ντάβιο για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας και το μέγεθος των ζημιών, αφού ο κ. Αντιδήμαρχος τον κάλεσε τηλεφωνικά και του ζήτησε ότι στοιχεία και εκθέσεις έχει από επισκέψεις σε ακίνητα με μηχανικό να προσκομισθούν στη Δημαρχία, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα του Δήμου και να αποσταλούν στη συνέχεια στην Πολιτική Προστασία.

Ο κ. Μίχος εχθές λίγο μετά τον σεισμό περιόδευσε την πόλη μας, ενώ με μηχανικό επισκέφτηκε και ακίνητα που έπληξε ο εγκέλαδος.

Επίσης και ο ανακοινωθείς μελλοντικός Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλάκης, με αρμοδιότητες σε τέτοια θέματα επικοινώνησε με τον κ. Ντάβιο για να ενημερωθεί.

Σημειώνουμε πως οι ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός της Παρασκευής 19 Ιουλίου, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες στα ακίνητα της πόλης μας, ενώ ο Δήμος συνεχίζει να είναι σε επιφυλακή.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!