» Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Πολυνίκης

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Πολυνίκης

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Πολυνίκης στην προσπάθεια του να εμφανιστεί δυνατός στην 2η συνεχόμενη συμμετοχή του στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Άξιο αναφοράς ότι και οι συγκεκριμένοι αθλητές είναι κάτω των 20 ετών και δείχνει ξεκάθαρα την θέληση και την απόφαση του συλλόγου να συνεχίσει το απόλυτα πετυχημένο πλάνο της να στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό σε νεαρούς παίκτες.

Με βάση τις ανανεώσεις παικτών και τις μέχρι τώρα προσθήκες ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ομάδας θα είναι κάτω των 20 ετών.

Για 2η χρονιά ο Πολυνίκης θα έχει τον μικρότερο μέσο όρο αθλητών στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Ο Μανώλης Καλίλας, παίκτης με παραστάσεις από όλες τις Εθνικές κατηγορίες μέχρι και την Α2 όπου αγωνίστηκε την περυσινή περίοδο με τον ΑΣ Διαγόρα Δρυιπιδέων Αιγάλεω.

Η προσθήκη του νεαρού αθλητή, έτος γέννησης 2000, θα προσφέρει ακόμη περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας και η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη στην συμμετοχή του Πολυνίκη στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ένας ακόμη νεαρός αθλητής, έτος γέννησης 2001, και μέλος της Εφηβικής ομάδας του ΓΣ Περιστερίου η οποία συμμετείχε στο F4 Εφήβων 2018-19 θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.

Ο Γιάννης έχοντας ακόμη νωπές τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο F4 Εφήβων θα αποτελέσει μια ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη και αγωνιστική λύση στην περιφέρεια της ομάδας στην 2η συμμετοχή της στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!