Ο Αλέξης Γκουτζούλας στο team του Τάκη Γιαννόπουλου!


Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει πως ο Αλέξης Γκουτζούλας εντάσσεται στο προπονητικό team του Τάκη Γιαννόπουλου, κατόπιν εισήγησης του ίδιου.

Ο προπονητής της Κ14 της ομάδας μας, θα διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα που έχει μέχρι σήμερα εδώ και τέσσερα συναπτά έτη συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά του.

Ωστόσο, οι αρμοδιότητές του διευρύνονται όντας και βοηθός του Τάκη Γιαννόπουλου μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και δημοσιεύει δήλωση του Αλέξη Γκουτζούλα:

«Είναι τιμή μου η εμπιστοσύνη του Τάκη Γιαννόπουλου αλλά και της διοίκησης. Η ΑΠΕ είναι το σπίτι μου, την έχω υπηρετήσει ως παίκτης, ως προπονητής της Κ14 και τώρα θα το κάνω και ως βοηθός ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου για το σύλλογο.

Εύχομαι μια μέρα να είμαι ο διάδοχός του στο τιμόνι της ομάδας αλλά αυτό αργεί ακόμη. Αυτό που έχει προτεραιότητα τώρα είναι να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην Α’ κατηγορία, εκεί που ανήκει.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσω την Κ14. Στόχος μας είναι αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν το αντρικό τμήμα και το πλάνο μας κινείται πάνω σ’ αυτόν τον άξονα. Με με τους κ.κ. Νταλαμπίρα και Μουσούρη η Ακαδημία της ΑΠΕ εξελίσσεται σε μια σύγχρονη παραγωγή ταλέντων αλλά κυρίως άξιων ανθρώπων για την κοινωνία. Αυτό είναι κάτι που δεν θα διαπραγματευτούμε. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βγάζουμε κι άλλα παιδιά, τα οποία θα βαδίσουν στο μονοπάτι των Νεκτάριου Διαμαντή και Γιάννη Μαθιούδη που πλέον ανήκουν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, είμαι βέβαιος ότι θα παίξουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και όλοι μας στην Αγία Ελεούσα θα τους καμαρώνουμε όπως και σήμερα».