Οι νέοι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας – Επιβεβαίωση της εφημερίδας μας, είκοσι ημέρες αργότερα

Τους Αντιδημάρχους που θα είναι υπεύθυνοι σε θέματα Πολιτισμού, Υγείας, Παιδείας και Καθαριότητας ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος την Τρίτη 16 Ιουλίου στη συγκέντρωση της παράταξής του «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά», όπως γράφαμε πως θα συνέβαινε, πριν λίγες ημέρες.

Η ανακοίνωση των ονομάτων επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την εφημερίδα μας αφού τους τρεις από τους τέσσερις Αντιδημάρχους τους είχαμε προαναγγείλει πριν είκοσι ημέρες.

Συγκεκριμένα με δημοσίευμά μας στις 26 Ιουνίου ανακοινώναμε τους τρεις από τους τέσσερις Αντιδημάρχους, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά πως η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, είναι ΕΓΚΥΡΗ και ΕΓΚΑΙΡΗ, σε ότι γράφει.

ΟΙ  ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού ορίστηκε ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ θα είναι υπεύθυνος και για την Τοπική Δημοκρατία, τον Ψηφιακό Δήμο και τις ηλεκτρονικές εφαρμογές.

Συστήνεται επίσης Αντιδημαρχία παιδιού. Αντιδήμαρχος πρόκειται να οριστεί ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος με αρμοδιότητες που θα έχουν να κάνουν για τα πάντα γύρω από το παιδί. Τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία της πόλης (λειτουργία) και την πρόσβαση τους σε αυτά (συγκοινωνία), τους παιδικούς σταθμούς, την παιδική προστασία όπως και την Σχολή Γονέων.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής και Υγείας καθώς και αναπληρωτής δήμαρχος θα οριστεί ο γιατρός κ. Χρήστος Βασιλείου ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την κοινωνική πρόνοια και πολιτική του δήμου. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος για την κυκλοφορία και την στάθμευση στην πόλη όπως και για την Δημοτική Αστυνομία η οποία πρόκειται να λειτουργήσει ξανά.

Στο πόστο της Καθαριότητας και του Πρασίνου θα οριστεί Αντιδήμαρχος πόλης ο Γιάννης Πουλάκης, θέση ιδιαίτερα υπεύθυνη και με μεγάλες ευθύνες.

Στις αρμοδιότητες του θα εντάσσεται η Πολιτική Προστασία και τα τεχνικά συνεργεία.

Επίσης  θα είναι υπεύθυνος και για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι  τις επόμενες ημέρες θα συναντηθούν με τους εν ενεργεία αντιδημάρχους για να πληροφορηθούν σχετικά με θέματα των αρμοδιότητών τους.