» Μήνυση Σωτηρόπουλου κατά Γιάγκα, για κατ΄ εξακολούθηση εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση;

Μήνυση Σωτηρόπουλου κατά Γιάγκα, για κατ΄ εξακολούθηση εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση;

Σύμφωνα με δήλωση του υπ. Δημάρχου της πόλης μας κ. Μιχάλη Γιάγκα στην εφημερίδα μας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος έχει καταθέσει σε βάρος του μήνυση για κατ΄εξακολούθηση εξύβριση και κατ΄εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμιση.

Τα παραπάνω, σύμφωνα με τον κ. Γιάγκα, αφορούν δημοσιεύματα και αναρτήσεις που σχετίζονται με το θέμα του Προληπτικού Μαστογραφικού Ελέγχου, που έγινε στην πόλη μας τον περασμένο Δεκέμβρη, με πρωτοβουλία των γυναικών του συνδυασμού του κ. Γιάγκα και είχαν προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις για τον τρόπο προβολής της συγκεκριμένης δράσης.

Ο κ. Γιάγκας την Κυριακή 14 Ιουλίου πήγε, όπως μας πληροφόρησε, στο Αστυνομικό τμήμα της πόλης μας και έδωσε γραπτές εξηγήσεις επί των όσων του καταμαρτυρούνται.

Αυτές θα αποσταλούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει εάν και πότε η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο.

Αφορμή να επικοινωνήσουμε με τον κ. Γιάγκα για να πληροφορηθούμε τι συμβαίνει, είναι ανάρτηση του από εχθές, στην ιστοσελίδα του και άλλες, του παρακάτω κειμένου:

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!