» Γενική καθαριότητα στην πλατεία λόγω της εορτής και του πανηγυριού στον Προφήτη Ηλία

Γενική καθαριότητα στην πλατεία λόγω της εορτής και του πανηγυριού στον Προφήτη Ηλία

Συνεργεία του Δήμου από το πρωί σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου βρίσκονται στην πλατεία του Προφήτη Ηλία και κάνουν εργασίες προκειμένου ο χώρος να είναι όμορφος και καθαρός το διήμερο 19 – 20 Ιουλίου που γιορτάζει ο ομώνυμος Ι. Ναός και θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση πιστών.

Ελέγχονται τα φωτιστικά σώματα, βάφονται διάφορα σημεία, καθαρίζεται η πλατεία και άρχισε το άδειασμα των λιμνών με τα συντριβάνια προκειμένου να καθαριστούν κι αυτές.

Δυστυχώς όπως κάθε φορά που αδειάζουν οι λιμνούλες τα νερά τρέχουν από ένα σημείο που είναι σπασμένο ένα κομμάτι της πλαστικής σωλήνας και τα νερά πλημμυρίζουν την οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Τόσα χρόνια, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και τα επανειλημμένα δημοσιεύματά μας ο Δήμος δεν αντιμετώπισε αυτό το φαινόμενο.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές στο τι συμβαίνει στην οδό Υψηλάντη και Ζωοδόχου Πηγής, απ΄όπου περνάει και το λεωφορείο της γραμμής.

Αύριο οι λιμνούλες θα καθαριστούν και τις επόμενες δύο θα γεμίσουν με νερό, αφού πρώτα γίνουν οι όποιες επισκευές χρειάζονται στις αντλίες, τα πιεστικά και τους προβολείς.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!