» Νύχτες Ορχήστρας στην Τεχνόπολη – Διευθύνει ο Λευτέρης Καλκάνης – Solist η Βανέσσα Καλκάνη

Νύχτες Ορχήστρας στην Τεχνόπολη – Διευθύνει ο Λευτέρης Καλκάνης – Solist η Βανέσσα Καλκάνη

Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουλίου, έχουμε Νύχτες Ορχήστρας στην Τεχνόπολη.

Όσοι παρευρεθούν την Παρασκευή θα απολαύσουν, τους  “Εραστές της Τερουέλ”.

Tο 1962, μια δραματική ιστορία έρωτα έγινε ταινία, σε σκηνοθεσία του Raymond Rouleau, με τη συμφωνική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Η ταινία αφηγείται τον γνωστό μύθο δυο εραστών από την πόλη Teruel της Ισπανίας.

Ένα από τα κύρια μουσικά θέματά της, βασισμένο στη μελωδία της «Όμορφης Πόλης» του Μίκη Θεοδωράκη, έγινε τραγούδι, σε στίχους του Jacques Plantes και το ερμήνευσε η Edith Piaf.

Oι συγκινήσεις δε θα λείψουν ούτε την Παρασκευή 19 Ιουλίου με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων που θα παίξει κορυφαία soundtracks από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Την Ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος και Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας κ. Λευτέρης Καλκάνης, ενώ Solist θα είναι η κόρη του Βανέσσα Καλκάνη, καθηγήτρια επίσης στο Ωδείο μας και ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος.

Η συμμετοχή των παραπάνω, εκτός από κίνητρο για εμάς τους κατοίκους της πόλης μας να πάμε, εγγυάται το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και του εκ των προτέρων ποιοτικού αποτελέσματος.

Εσύ θα λείπεις;

Πέμπτη 18, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, Ώρα: 21.00΄
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Είσοδος Ελεύθερη

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!