Στόχος του Δήμου να παραδώσει καθαρή την π. ΒΙΟΧΡΩΜ στη νέα Δημοτική Αρχή

Την αρμόδια Επιτροπή του Δήμου, πρόκειται να συγκαλέσει ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος Θεμιστοκλής προκειμένου να παρθεί η απόφαση καταστροφής των διάφορων ειδών που είναι συγκεντρωμένα στον χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ.

Στον χώρο υπάρχουν παλαιά φωτιστικά, κατεστραμένοι κάδοι απορριμμάτων, παλαιά όργανα παιδικών χαρών κ.ά. αντικείμενα που έχουν κατακλείσει διάφορα σημεία εκεί.

Η Δημοτική Αρχή θέλει να παραδώσει την π. ΒΙΟΧΡΩΜ, καθαρή στη νέα Δημοτική Αρχή της πόλης μας, την 1η Σεπτέμβρη, χωρίς κοντέϊνερς και άλλα πράγματα.

Βέβαια η νέα Διοίκηση θα πρέπει να λύσει το θέμα με τα απορριμματοφόρα που σταθμεύουν πλέον εκεί, μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων πέριξ του γκαράζ του Δήμου στην οδό Σιπύλου και την ανυποχώρητη θέση τους να μην επιτρέψουν ξανά να περάσει απορριμματοφόρο την είσοδο του αμαξοστασίου που γειτνιάζει με τα σπίτια τους, το κλειστό γυμναστήριο, τον Βρεφονηπιακό σταθμό και το ΚΗΦΗ.

Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες πολλές από τους κατοίκους,Στόχος τη οι οποίοι ανακοίνωσαν πως πλέον θα στραφούν νομικά κατά του Δήμου, εάν προσπαθήσει να ξαναφέρει τα οχήματα στο γκαράζ.