Μιχάλης Νικητάκης: “Να μην αποφασίζουν κάποιοι για σένα χωρίς εσένα”

Φίλοι και Φίλες

Ως Πρόεδρος των Ελευθέρων Πολιτών σας προσκαλούμε να ακούσετε το μήνυμα μας και να το προωθήσετε στους φίλους σας, εάν σας εκπροσωπεί.

Ήρθε η ώρα με τη ψήφο μας να επιβραβεύσουμε ή να καταδικάσουμε αυτούς που διοίκησαν τη χώρα μας, πήραν αποφάσεις και ψήφισαν μνημόνια και μας δήλωσαν ότι το έκαναν για το καλό της χώρας , για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας.

Με πολλές προεκλογικές υποσχέσεις και με κριτήριο το ήθος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και των Ελληνίδων υφάρπαξαν τη ψήφο μας και αφού εξασφάλισαν την εκλογή τους, ξέχασαν τα όσα υποσχέθηκαν και πήραν αποφάσεις εις βάρος του ελληνικού λαού.

Αυτές οι πρακτικές για εμάς, και πιστεύουμε και για όλους εσάς, θεωρούνται πολιτικά ανέντιμες διότι προτού υποσχεθείς οτιδήποτε πρέπει να το κοστολογήσεις, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις πράξη, να καταθέσεις επιχειρήματα χωρίς να υπάρχουν «αν και εφόσον ».

Το αν και εφόσον ανήκει σε άλλες εποχές που τα αποτελέσματα τους έφεραν τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοι οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Εμείς, οι Ελεύθεροι Πολίτες , πιστεύουμε ότι υπαίτιοι για τα όσα περνάμε είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Το 2015 ο ελληνικός λαός στήριξε με τη ψήφο του το ΣΥΡΙΖΑ και πίστεψε τα όσα υποσχόταν προεκλογικά. Για άλλη μια φορά εξαπατήθηκε και η αφήγηση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι τα όσα ψήφισαν και τα όσα αποφάσισαν το έκαναν για να σώσουν την Ελλάδα και ότι σε μια τετραετία δε μπόρεσαν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα τους. Αυτό βέβαια δεν το δήλωσαν το 2015.

Όλα αυτά με έντεχνο τρόπο όλοι τους φρόντισαν να μας απογοητεύσουν και να δημιουργήσουν την αποχή διότι αυτό τους εξυπηρετεί. Όπως γνωρίζετε η αποχή προσμετράτε υπέρ του πρώτου κόμματος. Με αυτό το κόλπο θα συνεχίσει να υπάρχει ο δικομματισμός και έτσι θα αποφασίζουν αυτοί για εμάς χωρίς εμάς.

Μην το επιτρέψεις.
Μην επιτρέψεις την αυτοδυναμία της ΝΔ
Μην επιτρέψεις στο ΠΑΣΟΚ να σε οδηγήσει στην αγκαλιά της ΝΔ.
Μην επιτρέψεις στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ να καταργήσει την απλή αναλογική.
Πήγαινε να ψηφίσεις.

Αν ανήκεις ιδεοπολιτικά στη ΝΔ, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ, στο ΠΑΣΟΚ υποστήριξέ τους με την ψήφο σου αλλά να καταψηφίσεις τους επαγγελματίες πολιτικούς που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια και ψήφισαν τα μνημόνια που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη σημερινή κατάσταση.

Ψήφισε νέα πρόσωπα, δώσε τη δυνατότητα να σε εκπροσωπήσουν στη Βουλή ευελπιστώντας ότι θα αγωνιστούν για το καλό της χώρας.

Αν είσαι απογοητευμένος από όλους αυτούς, ακόμα και θυμωμένος, αν θέλεις να μην καταργηθεί η απλή αναλογική ψήφισε μικρά κόμματα ανεξάρτητα αν έχεις μικρές ή μεγάλες ιδεοπολιτικές διαφορές , κάντο ως μορφή αντίστασης, στείλε τους στη Βουλή, να μην υπάρξει η μοναρχία στην Ελλάδα.

Να μην αποφασίζουν κάποιοι για σένα χωρίς εσένα.

Ψήφο σε πολίτες της προσφοράς και όχι σε αυτούς που έχουν αναγάγει το βουλευτικό αξίωμα σε βιοποριστικό επάγγελμα.

Στείλε στη Βουλή νέα πρόσωπα.

Μια θέση στο Κοινοβούλιο είναι κοινωνική προσφορά που δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δύο τετραετίες. Πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα συνέχεια σε νέα πρόσωπα να μας εκπροσωπούν.

Δημιούργησε με τη ψήφο σου τους δικούς σου κανόνες.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε με τη ψήφο μας να καταργήσουμε τον δικομματισμό.

Ραντεβού την Κυριακή 7 Ιουλίου στις κάλπες.

Τις θέσεις και τις αρχές του κόμματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα τις αναζητήσετε στο site www.eleutheroipolites.gr

Γίνε φίλος στο facebook, θα διατηρήσουμε την ανωνυμία σου, με σεβασμό στα προσωπικά σου δεδομένα και θα ενημερώνουμε αν επιθυμείς για τις αποφάσεις μας και τις δράσεις μας.

Σου δηλώνουμε ότι στις επόμενες εκλογές που πιστεύουμε θα πραγματοποιηθούν σύντομα μέσα στο 2019 θα διεκδικήσουμε με τη δική μας φωνή, τα δικαιώματα μας μέσα στο Κοινοβούλιο.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους νέους υποψήφιους βουλευτές που πολιτεύονται σε όλα τα κόμματα που ανήκουν στο δημοκρατικό χώρο και ευχόμαστε να αγωνιστούν για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Ο Πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ