» Αλεπούδες και ποντίκια στον προαύλιο χώρο του ΚΚΑΧ της Αγίας Βαρβάρας

Αλεπούδες και ποντίκια στον προαύλιο χώρο του ΚΚΑΧ της Αγίας Βαρβάρας

Πατέρας καταγγέλλει ότι το παιδί του έχει κολλήσει λεπτοσπείρωση από τα ποντίκια που έχουν γεμίσει το ίδρυμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”.

Στο πρώην Λοιμωδών στην πόλη μας, όπου βρήκαν στέγη μερικά από τα παιδιά με ειδικές ανάγκες μετά το λουκέτο στην κλινική του Σκαραμαγκά, καταγγέλλεται πως οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες.

Η ανθυγιεινή κατάσταση με δεκάδες ποντίκια να κυκλοφορούν ελεύθερα στους χώρους, έχει φέρει μέχρι και αλεπούδες στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος.

Τα άγρια αυτά ζώα που δημοσιεύει το protothema.gr έρχονται στο χώρο προκειμένου να κυνηγήσουν τα ποντίκια και δεν διστάζουν να φτάσουν μέχρι την είσοδο του ΚΚΑΧ.

Την κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς και οι σύνοδοί τους επισημαίνει και η επιστολή ενός πατέρα προς τη διοίκηση που έχει κολλήσει το παιδί του λεπτοσπείρωση από τα ποντίκια που έχουν γεμίσει το ίδρυμα και κανείς δεν έχει μπει στο κόπο να του απαντήσει.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!