Διαμαρτυρίες κατοίκων για το γκαράζ απορριμματοφόρων του Δήμου, στην οδό Σιπύλου

Με αφορμή κείμενο που σήκωσε στο διαδίκτυο ο συμπολίτης μας κ.  Δημήτρης Γερογιάννης και αναφέρεται στο γκαράζ των απορριμματοφόρων του δήμου στην οδό Σιπύλου, επισκεφθήκαμε το χώρο τον φωτογραφίσαμε και μιλήσαμε με κατοίκους γύρω από αυτό.

Μας κατήγγειλαν πως πλένονται τα απορριμματοφόρα στον χώρο, δίπλα στον κήπο του ΔρομοκαΪτειου, στον οποίο καλλιεργούνται κηπευτικά, τα οποία καταναλώνονται από τους τροφίμους.

Οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών δεν αντέχουν πλέον την βρώμα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι που τα παράθυρα τους είναι ανοικτά λόγω ζέστης, ενώ τεραστίων διαστάσεων ποντίκια κάνουν βόλτες στην περιοχή και παίζουν κυνηγητό με τα αδέσποτα που συχνάζουν στο γκαράζ.

Η βρώμα από το γκαράζ κάνει επίσης δύσκολη την άσκηση των αθλητών που γυμνάζονται στο κλειστό γυμναστήριο και επικοινωνεί με το γκαράζ.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο του συμπολίτη μας κ. Δημήτρη Γερογιάννη, με την ελπίδα πως ο Δήμος επιτέλους θα ασχοληθεί σοβαρά με τα χρόνια παράπονα των κατοίκων και θα μεταστεγάσει το γκαράζ σε άλλο χώρο, έστω και εκτός ορίων της πόλης μας.

“Dimitris Gerogiannis:

Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει άδεια από το υπουργείο περιβάλλοντος ή σχετική μελέτη και στο αμαξοστάσιο που έχει στηθεί προφανώς παράνομα σταθμευσης σκουπιδιάρικων στην Σιπύλου και χρησιμεύει για πλυντήριο οχημάτων σκουπιδιάρικών αλλά και για μεταφόρτωση σκουπιδιών? Ελεος πια… συνορευει με το νοσοκομείο με αθλητικές εγκαταστάσεις (οπου τοποθετουνται κάδοι σκουπιδιών αχρηστοι) με παιδικό σταθμό και οικείες. Το χωράφι παράπλευρα καλλιεργείται…. Μήπως πρέπει άμεσα να προβούμε αρχικά σε καταγγελίες με φωτογραφικό υλικό? Μήπως πρέπει να προχωρήσουμε σε μηνύσεις κ εξώδικα…”