» “Θα γίνει του Πόντου” απόψε στην πλατεία 19 Μάη – Ποντιακό Γλέντι από τον “ΦΑΡΟ”

“Θα γίνει του Πόντου” απόψε στην πλατεία 19 Μάη – Ποντιακό Γλέντι από τον “ΦΑΡΟ”

Τα τραπεζοκαθίσματα στημένα από το πρωί στην πλατεία της 19ης Μάη, έτοιμα να υποδεχτούν τουλάχιστον μια χιλιάδα καλεσμένους στο αποψινό Ποντιακό γλέντι που διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ”.

Η πίστα έτοιμη και εκείνη για τους καλλιτέχνες, ενώ τα μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής την Πρόεδρο του κ. Σοφία Σαββίδου φροντίζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε την ατυχία που είχε πέρσι ο Σύλλογος, όταν μία δυνατή μπόρα λίγο πριν την έναρξη του γλεντιού διέλυσε τα πάντα και το πανηγύρι έγινε εφιάλτης για τους διοργανωτές.

Τα μέλη του Συλλόγου, ακόμα και με τις παραδοσιακές φορεσιές που φόραγαν για να χορέψουν, άρχισαν να μαζεύουν τραπεζοκαθίσματα, ενώ τα πρώτα κρέατα που είχαν μπει στα κάρβουνα βρέθηκαν χωρίς ενδιαφερόμενους.

Εφέτος όμως δεν προβλέπεται να έχουμε τέτοια καιρικά φαινόμενα και πως όλα θα πάνε κατ΄ευχήν για τον δραστήριο αυτόν φορέα της πόλης μας.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!