Μίχος: του έδωσε το “δακτυλίδι”, Καπλανης: του δίνει προίκα έργα 13 εκατομμυρίων ευρώ

 

Σε λίγες εβδομάδες η νέα Διοίκηση του Δήμου με επικεφαλής τον κ. Λάμπρο Μίχο θα εγκατασταθεί στο Δημοτικό Κατάστημα και στους υπόλοιπους χώρους εργασίας της.

Ο κ. Μίχος με το προεκλογικό πρόγραμμα του, έχει ενημερώσει τον λαό της πόλης μας σχετικά με τα σχέδιά του γιαυτήν και τα έργα που σχεδιάζει να υλοποιήσει.

Έργα που εάν πραγματοποιηθούν ασφαλώς και θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας και αυτό θα είναι θετικό για την ίδια την πόλη και φυσικά για τους κατοίκους της.

Οι άνθρωποι που αγαπούν αυτήν την πόλη εύχονται να πετύχει, ανεξάρτητα από το εάν τον ψήφισαν ή όχι.

Πάνω από τον Μίχο, τον Καπλάνη και τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους, είναι η πόλη μας.

Αυτό είναι ξεκάθαρο τουλάχιστον σε εμάς.

Φανατικοί ΔΕΝ είμαστε. Αυστηροί ΝΑΙ.

Διότι επιλέξαμε να ζήσουμε στην Αγία Βαρβάρα. Επενδύσαμε τους κόπους μας, τις ζωές μας και αυτές των παιδιών μας σε αυτόν το Δήμο και θέλουμε να προοδεύσει.

Πάντως δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός πως πριν καλά – καλά εγκατασταθεί στη Δημαρχία ο κ. Μίχος υπάρχουν σε εξέλιξη σημαντικά έργα, ή πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν αφού έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, οι διαδικασίες, οι διαγωνισμοί τους και η χρηματοδότησή τους είναι εξασφαλισμένη.

Συνολικά ο κ. Μίχος παίρνει προίκα έργα αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ορισμένα από αυτά τα έργα είναι:

Οι επισκευές 24 παιδικών χαρών.

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Πράσινη Γειτονιά.

Αναμόρφωση Ο.Τ. 668 & 669 στην Π. Π. Γερμανού.

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ”.

Τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ για την αγορά απορριμματοφόρου οχήματος.

Επιπλέον στην υπηρεσία Καθαριότητας θα υπάρχουν πέντε οδηγοί αντί των τριών που είχε στη διάθεσή του ο Δήμος όλο το προηγούμενο διάστημα.

Σε γενικές γραμμές για τα επόμενα πρώτα χρόνια θα γίνονται έργα, αποτέλεσμα των προσπαθειών της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Αυτό βεβαίως είναι φυσιολογικό αφού το Κράτος, η Περιφέρεια και ο Δήμος έχουν συνέχεια ανεξάρτητα από την αλλαγή Κυβερνήσεων, Περιφερειαρχών και Δημάρχων.

Έως ότου η νέα Διοίκηση αρχίσει να ρολάρει, έργα θα γίνονται…

Βλέπεται ο κ. Μίχος έδωσε το δακτυλίδι στον κ. Καπλάνη και εκείνος τον προικίζει αποχωρώντας, με έργα ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ…