Η Επιτελική ομάδα του Λάμπρου Μίχου

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος με τους στενούς συνεργάτες του διαμορφώνουν την επιτελική ομάδα που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της νέας Διοίκησης του Δήμου, από την 1η Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Μίχος, παρ΄ ότι ο Δήμος μας δικαιούται πέντε πλέον Αντιδημάρχους (ο ένας από την Αντιπολίτευση, εκτός κι αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από αυτήν) , ίσως να μην εξαντλήσει τον αριθμό αυτόν, προς το παρόν.

Μαθαίνουμε πως προορίζονται για Αντιδήμαρχοι οι κ.κ. Γιάννης Πουλάκης, Βασίλης Βόσσος, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και Χρήστος Βασιλείου, έφ΄όσον οι επαγγελματικές δραστηριότητες τους το επιτρέπουν.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναλάβουν θέσεις στη ΔΗΚΕΑΒ, Αθλητισμό, Παιδεία, Κοινωνική Πρόνοια κ.ά.

Επίσης ακούγεται και το όνομα του κ. Περάκη Παναγιώτη, να αναλαμβάνει καθήκοντα με ιδιαίτερο αντικείμενο.

Ίσως μια θέση Αντιδημάρχου ο κ. Μίχος να προόριζε για τον κ. Παναγιώτη Πεντζερίδη, ο οποίος το 2020 βγαίνει σε σύνταξη (Σ.Σ.: σήμερα δεν είναι εκλεγμένος).

Για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου επικρατέστερη φέρεται να είναι η κ. Φέγγη Αλεξάνδρα, ενώ ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να έχει για τον ίδιο θώκο και ο κ. Χρήστος Βασιλείου, επίσης.

Σημειώνουμε επίσης πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ακούγονταν έντονα το όνομα του κ. Παναγιώτη Μπιτούνη για τη θέση του Γραμματέα του Δήμου, πληροφορίες όμως αναφέρουν πως τη θέση αυτή την προορίζει ο κ. Μίχος για τον κ. Στάθη Ραγκούση.

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μίχος θα αποφασίσει πότε θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Πάντως οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι των γύρω  Δήμων προγραμματίζουν οι ορκωμοσίες των δικών τους Δ.Σ. να πραγματοποιηθούν από τις 22 Αυγούστου και μετά.