Συνεχίζουν μαζί, ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ – Στρατικόπουλος

Η ιδιαίτερα πετυχημένη συνεργασία του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας με τον Coach Ηλία Στρατικόπουλο θα συνεχιστεί για 4η αγωνιστική περίοδο!

Ο Ηλίας Στρατικόπουλος έχει συνδέσει την παρουσία του με την αγωνιστική ανέλιξη του Πολυνίκη μιας και ανέλαβε την καθοδήγηση της ομάδας τον Δεκέμβριο του 2015 και από την Γ’ ΕΣΚΑ, όπου αγωνιζόταν τότε ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, πανηγύρισε μαζί του 2 ακόμη ανόδους μέχρι την Α΄ ΕΣΚΑ .

Ακολουθώντας πιστά το πλάνο που συμφώνησαν στην έναρξη της συνεργασίας του, να δημιουργηθεί μια νεανική ομά η οποία θα δίνει αγωνιστική διέξοδο σε νεαρούς αθλητές, ακόμη και σε κορυφαίες κατηγορίες, ο Ηλίας Στρατικόπουλος έχτισε και στην Α΄ ΕΣΚΑ μια απόλυτα νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 19.5 έτη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών του και την δεδομένη αγωνιστική απειρία τους ο Πολυνίκης κατέκτησε την 9η θέση της βαθμολογίας στην Α΄ ΕΣΚΑ αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ και απέσπασε τα συγχαρητήρια ακόμη και των αντιπάλων του μέσα στο γήπεδο για την υγιέστατη νεανική ομάδα που έχει δημιουργήσει.

Πέρα από την εξαιρετική παρουσία του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ η συμμετοχή του Πολυνίκη στον Ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, όπου αντιμετώπισε το ιστορικό Αιγάλεω αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου!

Coach καλή επιτυχία στο έργο σου στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και στην νέα αγωνιστική περίοδο!