Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η ομάδα μας Αγία Βαρβάρα

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η ομάδα μας Αγία Βαρβάρα στο final four πετοσφαίρισης μη ενεργών αθλητριών της ΕΣΠΑΑΑ που έγινε το Σαββατοκύριακο 22&23 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Φιλαδελφείας.
Στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε την πολύ καλή ομάδα και διοργανώτρια του final four ΑΕΚ.

Παρά το πάρα πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας μας που βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο σετ με σκορ 18-12, από την μια η έλλειψη παικτριών και από την άλλη ο πολύ καλός αγωνιστικός Ρυθμός της διοργανώτριας ομάδας,που κατέκτησε την πρώτη θέση, δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει το σερί των πόντων και να χάσει τον αγώνα με σκορ 3-0 σετ.

Αλλά την Κυριακή στον μικρό τελικό κατάφερε να επιβληθεί της αξιόμαχης ομάδας των Ιώνων με σκορ 3-2 σετ, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Να σημειώσουμε, ότι παρά το νεοσύστατο της ομάδας, έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις για το μέλλον, καθώς στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ που είχε προηγηθεί ημερολογιακά στο final four του Φεβρουαρίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο της διοργάνωσης…

Συγχαρητήρια σε όλες της αθλήτριες της ομάδας μας και καλό καλοκαίρι….

Βασίλειος Μανίκας

Η σύνθεση της ομάδας μας :

Αγ. Βαρβάρα (Κανελλόπουλος Θεόδωρος, Μανίκας Βασίλειος) Αντωνοπούλου Σωτηρία, Ατματζίδου Μαρούλα, Δρακούλη Ρεβέκκα-Μαρία, Ευσταθίου Αγγελική, Καλογέρη Ελένη, Καλογεροπούλου Καλλιόπη, Κογκαλίδου Άννα, Μαυρολαμπάδου Βασιλική, Σιδέρη Αικατερίνη, Τσερέμη Αφροδίτη, Χατζηθωμά Δανάη-Μαρία, Χιόνη Γεωργία.