Ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου, στο Άλσος Δόξης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας.

Η εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της συζήτησης με τους πολίτες για τις επικείμενες εκλογές ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και από τη συμμετοχή του κόσμου, παρά τη δυσκολία πρόσβασης στο συγκεκριμένο μέρος, αλλά και από τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε.

Οι ομιλητές Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και η Βασιλική Κατριβάνου ζήτησαν από τον κόσμο να εκφράσει τις απόψεις του και πάνω σε αυτές να γίνει η συζήτηση.

Και οι δύο υποψήφιοι βουλευτές στο Δυτικό Τομέα αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτή η Κυβέρνηση, στα επιτεύγματά της, αλλά και στις παραλήψεις και τα λάθη της.

Τόνισαν ότι το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι η ζωή που θέλουμε να ζήσουμε.

Θα επιλέξουμε να πάμε μπροστά ή θα επιλέξουμε τον δρόμο που προτείνουν αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα και τώρα κάνουν σαν να μην θυμούνται τίποτε.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν στις παρεμβάσεις τους και οι δύο άλλοι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Η Χαρά Καφαντάρη και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Με χαρά μάθαμε ότι στο ίδιο ψηφοδέλτιο εκπροσωπείται και η Αγία Βαρβάρα με την υποψήφια Νικολέτα (Νικόλ) Πέτρου, την οποία ήδη γνωρίζουμε σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τη “ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης και ο Αντιδήμαρχος Σάββας Σαββίδης.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλα σημεία της πόλης μας.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΟΔΟΥ-ΝΤΟΝΤΟΥ ΕΡΙΦΥΛΛΗ

ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΧΑΡΑ

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΙΖΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΣΚΑΣ ΝΙΚΟΣ

Π.Τ.